Onderaan deze pagina vindt u onze groepsarrangementen

 

A la carte menu

Koude voorgerechten

Brood met kruidenboter en tapenade

Pikilia wisselend assortiment van koude en warme hapjes                     

Tzatziki traditionele yoghurtsalade met komkommer en knoflook 

Kapnistos gerookte zalm met een frisse dressing 

Bruschetta gegrild broodje met pesto, tomaat en feta 

Elies / Psomi Griekse olijven met brood (heerlijk bij uw wijntje) 

Warme voorgerechten

Dolmades druivenbladeren gevuld met rijst en gehakt 

Feta fournou feta uit de oven met tomaat, basilicum en knoflook 

Spanakopita feta met spinazie in bladerdeeg 

Keftedakia kruidige gehaktballetjes in tomatensaus 

Manitari gegratineerde champignons met pesto en fetadip 

Saganaki gebakken feta in een krokant korstje met jam compote 

Soepen

Soupa Tis Imeras soep van de dag 

Ntomatosoupa tomatensoep 

Vis en zeevruchten voorgerechten

Garides gebakken gamba's met knoflook en peterselie 

Midia gebakken mosselen met knoflook en peterselie 

Kalamarakia gebakken inktvisringen 

Salades (kan als voor-, bij- of tussengerecht)

Tono-salata tonijnsalade geserveerd op een bedje van slasoorten 

Choriatiki Griekse salade met tomaat, komkommer, paprika, uien, feta, olijven, olijfolie en oregano 

 

Hoofdgerechten

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frites, salade en tzatziki

Mousakas ovenschotel van laagjes aubergine, courgette, gehakt, aardappelen en bechamelsaus 

Moschari me gigandes rundvlees met grote witte bonen in tomatensaus 

Kotta sto Tigani gebakken stukjes kipfilet in champignonnenroomsaus 

Arnaki fournou krasato lamsbout uit de oven bereid met een boeket van verse kruiden en rode wijn 

Paidakia lamskoteletten (French racks) van de grill 

Wothino filletto gegrilde Argentijnse ossenhaas met pepersaus of champignonnensaus naar keuze 

Stifado authentiek Grieks gerecht van gestoofd rundvlees met Griekse kruiden in rode wijnsaus met uitjes 

Kotta gemisti kipfilet gevuld met feta, tomaat en verse pesto uit de oven 

Filletto Akropolis varkenshaas met zongedroogde tomaten, parmaham en gegrilde paprika 

Tiganaki mix stukjes ossenhaas en varkenshaas in een Griekse saus van uitjes, paprika en tomaat 

Gyros Tiganaki gyros op de moderne manier geserveerd met paprikasaus gegratineerd met kaas 

Souflaki mix spies van ossenhaas, lamsfillet, kipfilet en varkenshaas 

Filletto Arni lamshaasjes gebakken, afgeblust met Mavrodaphne (Griekse port) 

Vegetarische gerechten

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappels, salade en tzatziki

Vegetarische schotel laat u door onze koks verrassen met een assortiment uit onze vegetarische gerechten 

Pasta van de dag laat u informeren door het bedienend personeel dagprijs

Visspecialiteiten

Vangst van de dag laat u informeren door het bedienend personeel 

Lavraki zeebaarsfilet klaargemaakt in de oven met tomaatjes, uitjes, olijven en verse basilicum

Visschotel mix een mix van zalm, kalamarakia ,midia en garides

Kalamarakia gebakken inktvisringen 

Garides gebakken grote gamba's 

Sollomos zalmfilet van de grill met Provencaalse kruiden 

Kinderschotels (tot 12 jaar)

Geserveerd met frites, appelmoes en frietsaus

Abeltje kipnuggets 

Klein duimpje gesnipperd vlees (gyros) 

Simba ossenhaasje 

Belle spiesje van varkenshaas 

Harry Potter hamburger van onze huisgemaakte sousouki 

Grill specialiteiten

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frites, salade en tzatziki

Fotia schotel (voor 2 personen) souflaki, ossenhaas, kipfilet, sousouki en gyros 

Elliniko Piato (voor 2 personen) mousakas, varkenshaas met feta, souflaki, lamskotelet en gyros 

Delphi schotel (voor 2 personen) verschillende soorten vlees van de grill geserveerd met een wisselend gerecht van de kok

Mix grill souflaki, sousouki, kipfilet, lamskotelet en gyros 

Mix grill de luxe kipfilet, lamskotelet, ossenhaas, sousouki, gyros en kalfsvlees in tomatensaus 

Paros schotel twee souflaki's, kipfilet en gyros 

Ouzo schotel twee sousouki's souflaki en gyros 

Hermes schotel sousouki, souflaki, kipfilet en gyros 

Gyros schotel pikant gesnipperd vlees 

Bifteki tiri gekruid gehakt, gevuld met feta en paprika

Gyros Speciaal gyros met gebakken uitjes, champignons en paprika 

Souflaki drie spiesen van varkenshaas 

 

 

Groepsarrangementen vanaf 10 personen

Menu A (€28,50 per persoon)

Dit menu is compleet te maken met een wijn of drank arrangement voor 14,50 p.p. (5 drankjes per persoon bier, wijn of fris)

Voorgerechten

Keftedakia kruidige gehaktballetjes in tomatensaus

Tomatosoupa romige tomatensoep met basilicum

Tonosalata tonijnsalade geserveerd met een cocktaildressing

Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappels, salade en tzatziki

Gevulde kip met feta en paprikasaus

Akropolis schotel souflaki, kipfilet, sousouki en gyros

Sollomos zalmfilet van de grill geserveerd met een dillesaus

Vegetarische schotel een assortiment van onze vegetarische gerechten

Nagerechten

Dame blanche vanille-ijs met warme chocoladesaus

Giaurti me meli Griekse yoghurt met honing en walnoten

Baklava gebak van fillodeeg met honing, walnoten en vanille-ijs

Koffie of thee

 

Menu B (€29,50 per persoon)

Dit menu is compleet te maken met een wijn of drank arrangement voor 14,50 p.p. (5 drankjes per persoon bier, wijn of fris)

Pikilia assortiment van Griekse warme en koude hapjes

Hoofdgerecht

Het hoofdgerecht wordt geserveerd met gebakken aardappels, salade en tzatziki

Delphi Schotel* verschillende soorten vlees van de grill

* vegetarisch of vis is eventueel ook mogelijk

Nagerecht

Grand Dessert assortiment van allerlei lekkernijen

 

Menu C (€ 31,50 per persoon)

Dit menu is compleet te maken met een wijn of drank arrangement voor 14,50 p.p. (5 drankjes per persoon bier, wijn of fris)

Brood met smeersels

Voorgerecht

Soep van de dag

Carpaccio van ossenhaas met Parmezaanse kaas en pesto

Manitari gevulde champignons uit de oven met een mousse van feta en knoflook

Gerookte zalm met een lichte dillesaus

Keftedakia gehaktballetjes in tomatensaus

Hoofdgerecht

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappels, salade en tzatziki

Vangst van de dag laat u informeren door het bedienend personeel

Filleto Akropolis Varkenshaas gevuld met feta en paprika

Vegetarische schotel een assortiment van onze uitgebreide vegetarische gerechten

Mix grill assortiment van gegrild vlees

Bifteki gekruid gehakt gevuld  met paprika en feta

Gyros schotel gekruid gesnipperd vlees

Zalmfilet van de grill

Nagerecht

Toetje van de dag

Dame blanche vanille-ijs met warme chocoladesaus

Griekse yoghurt met walnoten en honing

Baklava

 

Executive menu (€36,50- per persoon)

Dit menu is compleet te maken met een wijn of drank arrangement voor 14,50 p.p. (5 drankjes per persoon bier, wijn of fris)

Brood met smeersels

Voorgerechten

Kapnistos gerookte zalm met een lichte dillesaus

Garidosalata Hollandse garnalen met cocktailsaus

Carpaccio van ossenhaas met Parmezaanse kaas en pesto

Pikilia deluxe assortiment van luxe Griekse warme en koude hapjes (eventueel vegetarisch)

Hoofdgerechten

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappels, salade en tzatziki

Argentijnse Ossenhaas met parmaham

Paidakia French racks (lamskoteletten) van de grill

Vangst van de dag laat u informeren door het bedienend personeel

Mix grill de luxe kipfilet, lamskotelet, ossenhaas, sousouki, gyros en kalfsvlees in tomatensaus

Vegetarische schotel een assortiment van onze uitgebreide vegetarische gerechten

Nagerechten

Grand Dessert mix van allerlei lekkernijen

Tourta Oreo taartje op basis van het beroemde ‘Oreo’ koekje

Sokolatina chocoladetaart van het Leonidas huis

Koffie met likeur naar keuze